Ποιοι είμαστε 

Evi

Η ΕΥΗ είναι μια έμπειρη σχεδιάστρια νυφικών, βραδυνών και επίσημων ενδυμάτων. Η Εύη θα ακούσει με προσοχή τις ευχές και τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει το καλύτερο για την ημέρα του γάμου σας. Ο μοναδικός της στόχος είναι να κάνει την ημέρα του γάμου σας, μια μοναδική πραγματικά χειροποίητη εμπειρία!!! 

Η ΕΥΗ ίδρυσε την EVIVA Weddings το 2013, είναι σύζυγος του Μανώλη για πάνω από 30 χρόνια, μητέρα τριών παιδιών, επαγγελματίας μοδίστρα νυφικών και πολύ έμπειρη και αυτοδίδακτη διακοσμήτρια. Για πάνω από 30 χρόνια διακοσμεί ιδιωτικούς χώρους, σπίτια, καφέ και καταστήματα σε όλη την Κρήτη. Από το 2000 διατηρεί τη δική της collection νυφικών αποκλειστικά για φίλους και οικογένεια. Το 2016 θα παρουσιάσει την πρώτη της σειρά νυφικών: “Evi’s collection”. 

Eva

Η EYA, η μεγαλύτερη κόρη της Εύης, είναι μια δυναμική wedding planner, η οποία εξειδικεύεται στο να μετατρέψει το όραμά σας σε ένα φανταστικό και μοναδικό γεγονός. Γεμάτη με αισιοδοξία για τη ζωή, είναι συνέχεια στην αναζήτηση της επόμενης πιο φανταστικής ιδέας για τους πελάτες της και τους καλεσμένους τους, οπουδήποτε στην Κρήτη. 

Η EYA έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση τουριστικών πακέτων στην Ευρώπη και έτσι έχει αποκτήσει και τις ικανότητες που χρειάζονται για να συνδυαστούν οι ομορφιές του νησιού της Κρήτης με τις επιθυμίες των επισκεπτών – τουριστών, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο πακέτο διακοπών και γάμου. 

Για τους κατοίκους του νησιού και γνήσιους Κρητικούς η ΕΥΑ κατέχει τη διαδικασία του συντονισμού και της συνολικής διοργάνωσης του γάμου σας, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε τίποτα περισσότερο από το να περάσετε υπέροχα την ημέρα εκείνη!!!