Κρήτη 

Το νησί μας – η Κρήτη – είναι ο γαμήλιος προορισμός σας. Η Κρήτη είναι πραγματικά μοναδικός προορισμός για γάμους και γαμήλιες δεξιώσεις, διότι μπορεί ο επισκέπτης να συνδυάσει τις διακοπές του με αξιοθαύμαστες εμπειρίες ζωής, όπως την ημέρα του γάμου του.

Το νησί της Κρήτης είναι γνωστό για τους αμέτρητους κρυμμένους θυσαυρούς του, τις ατελείωτες παραλίες με τα γαλάζια νερά, τη διαφορετικότητα του του τοπίου και τους φιλικούς και φιλόξενους ανθρώπους της, που πάντα είναι στη διάθεση του επισκέπτη να τον καλωσορίσουν, να τον φιλέψουν και να κάνουν τη διαμονή του στο νησί, μοναδική εμπειρία ζωής.

Η Eviva Weddings αναλαμβάνει την οργάνωση του γάμου σας καθώς και την επίβλεψη και οργάνωση όλων των διακοπών σας, εφόσον το επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες, όνειρα και ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να ζητήσετε οποιοδήποτε σενάριο για το γάμο σας και η αποστολή μας είναι να το επιτύχουμε: Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα γάμο πάνω σε ιστιοφόρο μέσα στη θάλασσα, ή σε ένα αγροτικό τοπίο με ελαιώνες ή αμπέλια, ή στην κορυφή ενός βουνού της Κρήτης, ή ακόμα και σε ένα φαράγγι ή στην είσοδο μιας σπηλιάς.

Κάθε απίστευτη επιλογή θα μπορούσε να οργανωθεί, αρκεί να μας το ζητήσετε!